0642248932

Mn pakkie an

#3kleurenoutfit

Welkom bij Mn pakkie an

jouw stijl

Iedere dag weer hebben we de kans om te bepalen wie we willen zijn, hoe we onszelf aan mensen presenteren en hoe die mensen op hun beurt op ons reageren. Sta je elke ochtend weer miljoenen outfits aan te passen voordat je de deur uitgaat? Je bent niet de enige. Misschien heb je een paar nieuwe, trendy kledingstukken nodig. Of misschien mis je juist belangrijke basisstukken die je stijl naar een hoger niveau kunnen tillen. Wat het ook is, ik sta klaar om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met me op om te zien wat ik voor je kan betekenen.

 

Evenementen

Ben jij benieuwd naar de trends bij ieder seizoen? Op dit evenement is er veel moois te passen en te kopen! Kom gezellig een middagje of avondje shoppen en je bent weer klaar voor het volgende seizoen!

Vind jij het leuk om een kledingparty bij jou thuis te organiseren? Vraag dan naar de mogelijkheden.

M&M op missie

april 2019

Samen met mij kozen ongeveer 20 dames een outfit uit, onder het genot van een drankje en hapje. En hoe leuk als er dan ook nog een gel nageltje gelakt word en je haar nog even gestilde. Zo maak je de look echt af!

mn kerstpakkie an

dec 2018

Nog zoekende naar een mooie kerstoutfit struinden vrouwen door dit rek vol met glitters en fluweel. Gewoon lekker passen en proberen zonder dat je je pashokje uit wordt gekeken en daarna nog een mooie kerst make-up laten aanbrengen!

mn rokkie an

juli 2018

rokjesdag het is bijna zover! Ze kwamen heerlijk shoppen tijdens dit evenement en kozen een rokje uit wat bij hun figuur past.

mn najaarspakkie an

oktober 2018

Allemaal nog geen zin in dikke truien dachten de dames, maar toch over een week slaat het weer om en heb ik ze nodig. Daarom gingen naar deze kledingparty om te shoppen, proberen en advies te krijgen.

 

Mooi van Melinda

3 kleurenoutfit

 

#kleur #figuur #stijl


 

kledingkastcheck

online advies

persoonlijk shopadvies

pop-up shoppen

evenementstyling

kledingparty organiseren

personal service

 

Ook jouw pakkie an?

Melinda Hildering

 

Contact

0642248932

 
42427543_246021869418931_921966263680997