D7850242-5C01-45C5-8144-C0D2DC5F4B41.jpeg

Mijn verhaal

Ik, Melinda Hildering heb een enorme passie voor kleding. Als ik er leuk uitzie voel ik me ook goed. Kleding hoeft van mij niet nieuw te zijn, het is juist leuk om oude kleding nieuw leven in te blazen. Kleding was dus altijd al mn pakkie an en daar begint mijn verhaal.

Vanuit het onderwijs waar ik ook al veel advies gaf gooide ik het roer om. Ik begon mijn eigen bedrijf in kledingadvies. Ik heb veel geholpen met het bedenken van kostuums en outfits in verschillende toneelstukken en zeg altijd dat mijn kinderen en man mijn 3 proefpersonen zijn geweest, zo heb ik geleerd welke kleuren bij de huid en je haar staan. Tijdens mijn advies zullen je een paar dingen opvallen, ik sta voor verrassende outfits.

Vaak gebruik ik 3 kleuren in de outfits en verschillende stoffen en patronen. Ook hou ik van  duurzame kleding. Kleding gaat heel lang mee als het op een goede manier gemaakt is. Ik vind het belangrijk dat je outfit zelfvertrouwen uitstraalt en bij je past. Voel jij je ook meer zelfverzekerd als mensen je outfit leuk vinden? Dan kun je toch de hele wereld aan. 

Melinda